AYDIN / DİDİM - Gazi İlkokulu

Okulumuz 2/B sınıfı öğrencilerinin sınıf öğretmenleri Ayşe DEMİRTÜRK rehberliğinde gerçekleştirdiği 'Bir de Böyle Dinle' eTwinning projesi sona doğru geldi. Proje sayesinde öğrenciler 8 farklı anlatım tekniğini kullanarak okudukları kitapları anlattılar. Kitap okumanın ve anlatmanın daha eğlenceli hale geldiği projede karma okul takımları çalışmasında öğrenciler ortak bir hikaye çıkardılar. Öğrencilerin zevk alarak katıldıkları bu etkinlik sayesinde diğer okullardaki öğrenci arkadaşları ve öğretmenleri ile birlikte işbirliği içinde ürünlerini çıkardılar.

31-03-202131-03-2021

Yayın: 31.03.2021 - Güncelleme: 31.03.2021 11:20 - Görüntülenme: 199